Á la carte

Vid 15 minuters försening släpps bordet
  • Förrätter

    Appetizers

  • Löjromstoast med lök, crème fraîche och citron

    189Kr

    Roe, onions, soured cream and lemon on toast

  • Marinerad oxfilé (svensk) västerbottenostpuré, kaprisblomma

    169Kr

    Marinated tenderloin (from beef) with purée Västerbotten (cheese) and capers

  • Lime & chili marinerad tonfisk

    169Kr

    Lime & chili marinated tuna fish

  • Toast Skagen med löjrom

    179Kr

    Toast Skagen with roe

  • Huvudrätter

    Main Courses

  • Wienerschnitzel (svensk kalv) med citron, ansjovis, kapris och stekt potatis

    279Kr

    Wiener schnitzel (Swedish veal) with lemon anchovy, capers and fried potatoes

  • Kalvlever (svensk) med knaperstekt bacon, kapris och dijonsås och stekt potatis

    269Kr

    Calf's liver (Swedish), with crisply fried bacon, capers and a Dijonsauce served with fried potatoes

  • Grillad tournedos (svensk) med kantarellsås, varma primörer och potatisgratäng

    329Kr

    Roasted tournedos (Swedish) with a chanterelle sauce. Hot vegetables in season and a gratin of potatoes.

  • Ugnsbakade bergtungsfiléer med vitvinssås, varma primörer och potatismos

    299Kr

    Oven baked lemon sole with white wine sauce, hot vegetables in season and mashed potatoes

  • Ankbröst (svensk) med madeirasås, varma primörer och potatisgratäng

    289Kr

    Duck's breast with a Madeira sauce, hot vegetables in season and a gratin of potatoes

  • Kall mixad sallad 59 kr
    Extra varma primörer 59 kr
    Glutenfritt Gluten free Skysås Cooking juices

  • Desserter

    Desserts

  • Tre sorters ost med fikonmarmelad

    99Kr

    (Gruyere, Saint Agur, Taleggio)
    Three sorts of cheese with a fig marmalade

  • Två sorters Sorbet

    99Kr

    Two sorts of sorbet

  • Genuins Chokladtryffel

    29Kr

    Genuine Chocolat Truffle

  • Crème Brûlèe

    99Kr

    Crème Brulée

Prata med personalen om ni har allergier och om våra alkoholfria alternativ
Please talk to the staff if you have any allergies and about our nonalcoholic alternatives